O nas

Naziv diplomirani fizioterapevt sem dobil leta 2002 na Visoki šoli za zdravstvo v Ljubljani. Pripravništvo sem opravil na kardiorespiratorni fizioterapiji v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Po strokovnem izpitu sem krajši čas delal na Onkološkem inštitutu. Nato sem dolga leta delal z otroki s posebnimi potrebami v okviru šole. V tem času sem izvajal tudi hipoterapijo in učenje plavanja po metodi Halliwick. Nazadnje sem si pridobil veliko znanja in sposobnosti v ortopedski ambulanti in v zdravilišču. Imam veliko izobraževanj na področju manualne terapije in nevrofizioterapije. Sem limfni terapevt, učitelj gimnastike, zdravstveni tehnik in naučil sem se različne tehnike masaž.

Izkušnje naših strank

Michaelov pristop je zelo zavzet, celosten in strokoven, hkrati pa poskrbi za ravno pravšnjo mero med učinkovitostjo in prijetno izkušnjo. Poleg ustreznega odnosa, izkušenj in strokovnostjo ima tudi izjemen občutek za delo z otroki oz. mladostniki s posebnimi potrebami. Toplo priporočam!

– Ksenija

Michael obogati zdravniško diagnozo z lastnimi preiskavami. Odprt je za drugega človeka in ima veselje za delo z ljudmi. Njegova sposobnost vživeti se v drugega človeka in ga razumeti pomaga k hitrem okrevanju.

– Astrid

Gospoda Kärcherja sem spoznal kot izvrstnega fizioterapevta. Pred tremi leti sem potrpel možgansko kap in od takrat mi je Michael izjemno pomagal pri mojih gibalnih sposobnostih. Izvrstno pozna telo v svojih anatomskih in funkcionalnih zakonitostih, kar mu omogoča, da najde primerne vaje za svoje paciente. Dela individualno in prilagojeno posamezniku, poleg tega pa v človeku pred seboj ne vidi le pacienta, in se vedno zaveda, katere potenciale ima. 

– Christian